Jo viikko sitten olivat meillä vieraat Virosta ja sitten tein sellaisen pikakakun kahvin kanssa nautittavaksi.

KÄÄRETORTTUKAKKU

Pohja 4 kanamunasta kääretorttupohja.

Täyte:

  • mansikka/punaherukkamarmelaadia
  • 1 purkki piltti mangososetta
  • 2,5 dl flora vispiä
  • puolikas rasia appelsiinituorejuustoa
  • maitorahka
  • sokeria
  • vanillikreemijauhetta

Paista uunissa kääretorttulevy, kumoa se leivinpaperille jäähtymään. Sitten tee täyte.Vatkaa kermaa ja lisää tuorejuusto, rahka ja sokerit.

Levitä tortun levylle ensin marmeladia/ mangososetta ja sitten täyte.

Sitten leikkaa terävällä veitsellä levystä paksut viipaleet.

Sitten pyöritä yhdestä viipalestä rulla ja asettele se tarjoiluastialle, missä haluat kakun tarjoa.

Sen jälkeen pyöritä jokainen levy erikseen sen yhden rullan ympärille niin, että muodostuu pyöreä rullakakku, minulla tulikin vähän kun sydänmuotoinen kakku.

Minä laitoin kakun päälle ja reunoille sama täytettä,mikä on kakun sisälläkin, pursotuksiin ei ollut aika.

Koristelussa käytin lisäksi vielä suklaasydämiä, pääsiäismunia (irtokarkeissa kivoja värejä)ja pritsaus tummasta suklaasta.

Kakku oli tosi hyvää!