Ohje on kopioitu suoraan tästä.
Koristeeksi laitoin lisäksi vaan valkosuklaasta tehtyä sydämisä ja kukka.
631712.jpg
Onneksi sain itsekin osallistua niissä juhlissa, mihin kakut tein ja niin sain suoraan palautetta, pitää sanoa, että ihan tosissaan jännitti, kun en ole ikinä tehnyt kenellekään tilaustyöksi kakkua. Kakku kehutti todella raikkaaksi ja hyväksi ja mielenkiintoiseksi. Maistoin kyllä itsekin ja hyvää oli. Ainoa asia, mikä meni pieleen, oli se, että pursotuskerma jäi suklaan lisämisen jälkeen aika löysäksi, mutta maku oli todella hyvää. Ja onneksi se ei nyt ihan kokonaan "luiskahtanut"kakusta, ois se voinut olla vähän kiinteämpi. Ja pursotus kakun päällekin meni ihan mitä sattuu, kun aika kävi vähäksi ja poika narisi koka ajan essussa:)Mutta lopputulos oli kuitenkin ihan ok!