Tätäkin tarjosin Tupperin vieraille. Sen täytten keksin ihan itse ja pitää sanoa, että lopputulos oli ihan hyvää ja syötävä.

 


SAVUKALAKAKKU

pohjaksi käytin paahtoleipää, mitä kostutin maidolla, kun en muistanut kaupasta ostaa liemikuutioita, se antaa ehkä paremman maun.

täyte:

  • savulohta n.200g
  • 1 rasia raejuustoa
  • 1rasia katkaraputuorejuustoa
  • 1rasia ruohosipulituorejuustoa
  • 1 rasia savukalasalattia (forssan)
  • majoneesia (n.1dl)
  • tuoretta tilliä
  • sitruunapippuria
  • 2 liivatelehteä

Koristeeksi, jääsalattia; punaisis kirsikkatomatteja ja mustia oliiveja.

Minä tein tämän kakun Tupperwaren rengasvuokaan, laitoin paahtoleipäset pohjaksi ja kostutin heti maidolla.

Laita liivateelehdet kylmän veteen likomaan. Laitoin kaikki aineet tehosekoittimeen. Sitten kiehauta vesi ja sulata sinne liivatteet. Lisää sitten sekoittamalla liivateeseos täytteen. Kaata seos leipien päälle ja anna tekeytyä yön yli jääkaapissa.

MUJISTA OSALLISTUA ARVONTAAN TÄSTÄ!