Sain sen pallokakun tekemisen idean Hellapoliisilta.Mutta täytteen mietin lopuksi ihan itse, kun en löytänyt nopeasti sopivata. Vein kakun musiikkiihmiselle synttärilahjaksi ja sain itsekin maistaa pienen palasen.Pitää sanoa, että ulkonäky oli hieman parempi, kun maku.Olisin kaivannut ehkä täytteessä marjoja, no kyllä se hyvää oli, mutta kun haluan olla itsensä kritiikki, sitten sanon, että seuraavalla kerralla haluan lisätä ehdottomasti marjoja, em.mustikoita.En ollut ikinä käyttänyt kuningatar tuorejuustoa ja sen takiakin oli hirveä hinku päästä kokelemaan jotain kakkua.Se maku on mun mielestäni aika mieto verrattuna em.sitruuna tai mokka tuorejuustolla eli mun mielestäni tarvii jotain kaveriksi. Pitkää etujuttu ainakin.....
 .625899.jpg
Pohjaksi tein 4 munan kääretortun pohjan, sitten otin salaattikulhon ja vuorasin sen tuorekelmulla, sitten asetin kääretortun pohjan sen päälle, kostutin vaniljamaidolla.
Täyte:
2,5dl vispikerma
n.1dl flora vanilla (käytin sen, kun kaapissa oli puolikas purkki)
1 purkki vauvoijen uutuus Bona nestle Marjaisat palat(mansikka/mustikka)
200gr kuningatar tuorejuusto
sokeria, vaniljasokeria
8 liivatelehteä

Laita liivateelehdet runsaan kylmään vedeen likomaan.Sen aikana vatkaa vaahdoksi kermat, sekoita Marjaisat palat, tuorejuusto, sokerit.Sulata liivateelehdet tilkassa kiehuvassa vedessä, anna hetki jäähtyä ja sitten lisää varovaisesti kaatamalla sekoitukseen, koko ajan sekoita toisella kädellä.Sitten laita sekoitus kostettulle pohjalle ja ainakin 3 tunniksi jääkaappiin hyytymään. Sitten koristele, niin, kun haluat.
Mun kakussa ei oel mitään erikoiskoristeluita, kun poika roikkui jalassa ja kiukkui, yritin tehdä pursotuksiakin, mutta no ei onnistuu ollenkaan.No sellainen se kuitenkin tuli ja tein koristeet vielä sulasuklaallakin.