SAVULOHIPIIRAS

Pohja:

125gr maitorahka
125gr voita
2dl vehnäjauhoja
1/2tl leivontajauhoja
suola

Täyte:

1purjo
2rkl öljyä
300gr savulohta
tuoretta tillia
1/4 tl valkopippuria
suola
4dl raastejuustoa
3kanamunaa
2dl ruokakermaa

Sekoita huoneenlämpöinen voi maitorahkan kera.Lisää jauhot, mihin sekoitettu leivinjauho, maustaa suolalla ja sekoita tasaiseksi. Painaa taikinaa vuokan pohjalle ja reunoille. Viipaile purjo ja ruskista vähäsen öljyssä pannulla. Paloita kalaa palaiseksi. Vatkaa kanamunat ruokakerman kanssa. Lisää juusto, maustaa suolalla, pippurilla ja tillilla. Laita taikinalle purjopalat, sekä kalapalaset. Kaataa päälle muna-juuston-kerman sekoitus. Paistaa 200 C uunissa n.40minuuttia.
Ja vaikka itse sanonkin, ON TODELLA HYVÄÄ. Kuka tykkä savulohdesta, kokeilkaa ja ohjekin ei ole mikään vaikea!!!!

Ennen uunin laittamista
862744.jpg

ja n 40 min. jälkeen

862746.jpg