Tänään penkoin kaapissa ja löysin muffinsijauhojen pussin.Katsoin eräpäivän ja se olikin just tänään eli oli vähän niinkuin pakko tehdä muffinsejä.
Suklaamuffinsijen pussillinen on kotoisin Virosta, leipomo "Kalev" tuottevalikoimista."Kalev"suklaita löytyy jo Suomessakin kaupoista, jos kohta tulee myös näitäkin, itseasiassa en ole katsonut, jos vaikka onkin?
Eli suosittelen, jos ootte reissussa Virossa ja aika on vierailla myös ruokakaupoissa, sitten kuivaaineen hyllystä löytyy sellaisia pussejä aika erilaisia, kaikki ovat jauhoja. Esimerkiksi suklamuffinsit(shokolaadimuffinsid); sokerikakunpohjan jauhot(tordipulbrid), niitä on todella paljon erimakuja, em.rommi; kirsikka; kaakao- en ole itsekään kokeillut kaikkea, mutta hyviä ovat.Lisäksi on vielä lettutaikinaainekset ja pizza. Jos joku on saanut sellaisen paketin, voin jakaa hyviä ohjeita, mitä kaikkea virolaiset ovat keksinyt näistä jauhoista.Aika pitkä etujuttu mun muffinsille:):)
684940.jpg
Eli käytin tätä pakettia siis pohjaksi,lisäsin vaan lasillisen vettä ja vähän öljyä, mutta lisäsin taikinaan tuoremansikoita, aika reiluusti ja valkosuklaata ihan palaisina.Mutta tää on kyllä ihme, miten suklaamaku voi ihan täysin häviä????En lainkaan maistunut valkosuklaan makua, kun mielestäni laitoin aika reiluusti taikinaan ja no mansikoitakin oli reiluusti eli ehkäpä se vei suklaanmaun?
Koristeeksi vetin valkosuklaanraitoja. Hyviä olivat!!!!
684941.jpg
Tässäpä yritin saata kesäisen kuvan:)
684943.jpg
Ja tässä lähikuva.