Olen jo monessa blogissa huomannut ihania mansikkaisia täytekakkuja, teki kyllä mieli itsekin tehdä ihan perinteinen kakku.

1715541.jpg

       MANSIKKAKAKKU

Pohja 4 kanamunasta.
Täytteeksi täällä kerta vispikerma/maitorahka;  mansikka tuorehilloa; mansikkaviipaleita, kinuskikastiketta. Päälle hyytelösokerista kiille ja mansikat. Kostutus jaffalla.
Kakku oli aika hyvää, mutta seuraavalla kerralla jätän maitorahkan pois, kun halusin just sitä perinteistä makua, mutta itselleni oli rahka maku liian voimakas ja nyt, kun  olen aika kriittinen kaiken maun suhteen:)
Ja jos vielä pitää etsiä virheitä, niin aina kostutan liikaa kakkua, en missään nimessä tykkää myös kuivasta kakusta, mutta ei se voi olla myös liian kostea, että kyllä oppimista vielä riittää.....