Eilessa iltana viedettiin meidän yhden todella hyvän työntekijän synttäreitä.Hän on kotoisin Ukrainasta ja oli aivan myyty, kun tein hänelle special kakun. Alkaa jo vähän tuntua, että meidän perhessäni ei viedettä enää mitään ilman täytekakkuja:) Onko teillekin näin?
Kakun koristelu on tosi aika simppelijuttu, mutta kun en osaa vielä tehdä niitä marsipaanijuttuja, pitää päästä teistä jonkun oppilaaksi.Ehehh...mutta itse olen jopa  tyytyväinen pursotuksiin. Ei tähän kakkuun niitä toki paljon tullutkaan, mutta ne vähäiset onnistuivat jo melkein  hyvin.
Kakku itse näytti tällaiseltä.
831647.jpg
 
VADELMA VALKOSUKLAAKAKKU

Pohja 4 kanamunasta.

Täyte:
2,5dl vispikermaa
1 purkki ranskankermaa
puoli levyä valkosuklaata
0,5l vadelmasosetta
sokeria
vanilliinisokeria
pari ruokalusikkaa mustaherukkasosetta (laitoin vaan maustteeksi)
6liivatelehteä

Kostutus vaniljamaidolla
Koristteena vispikermaa, vadelmia, vihreistä kuuleista leikattuja "lehtiä", hasselpähkinärouhetta, lakritsamatto, täytelakritsaa

Pitää oikein kehua tätä kakku, siis maulta. Oli tosi hyvää ja viimein aikoina olen oikein ihastunut tähän vadelmasoseen, kun se on niin hyvää ja kaikki muut lisukkeet ottaa sen kirpeä vadelmamaun pois. Siis kehun sen takia, kun en ole erittyinen vadelmaystävä, kakussa se on aivan mahtava. Suosittelen kyllä kokeilemaan!!!!!
831648.jpg

no voi voi, aika tumma kuvaa, mutta jotenkuten näkee täytettä.
Ja VINKKI! Em. pienen tytön ristiäiskakku tulisi siitä täytteestä tosi kaunis, kun se on just sellainen vaaleapunainen vauvaväri.:)