tiistai, 31. heinäkuu 2007
KESÄINEN MARJAKAKKU
Täyte oli aika hyvää....
Pohjan tein 6 munasta.
Täyte:
2,5dl vispikermaa (20%)
1prk Ingman Perinteinen vaniljajogurtti 0,1%
1prk Valion vaniljarahka
sokeria
omatekoista mustikkamarmelaadia
omatekoista vadelmahilloa
Kostutus:
reilu 2lasia laimennettua mansikkamehua
Koriste:
2X 2,5 dl vispikermaa (20%)
tuoreita mansikoita
hopeisia koristeita
Kakku oli todella hyvää ja mehukas. Huomasin, että olen viimein aikoina enemmän tehnyt liivaten kanssa täytteitä ja silloin saa kostuta kakkua aika reiluusti, nyt, kun olen pari kakku tehnyt ilman liivatteita, sitten kostutin saman verran ja laitoin vähän liikakin, mutta onneksi maku oli silti hyvää ja kesäinen.
Kommentit