Meillä kävi kylässä Virosta mun paras kaveri perheensä kanssa ja sitten heidän kunniaksi tein sellaisen täytekakun. Siis kakku onnistui tosi hyvin- maku, sekä pursotukset, melkoinen hääkakku:)
753059.jpg
Kuva ennen koristelua.
753060.jpg
Sellainen se tuli koristelun jälkeen.
753062.jpg
Lähikuva onnistunut pursotuksesta.
753064.jpg
Näin paljon on jo kakkua hävitetty.
Pohja:

Pohjaksi tein kaksi 4 munan kääretortunpohja, mistä leikkasin sopivat pyöreät pohjat. Yhden pohjan tein tavallisen, toisen kaakaopohjan. Yhdessä tuli siis 8 munan kakku. Vuoka, mihin kakun kokosin, oli aika iso ja pohjat eivät riittäneet ihan kolmeksi, mutta sitten kokosin yhden kerroksen kahdesta eriväristä ja se toimii, sain näin kahdesta kääretortunpohjasta kolme kerroksisen kakun. Ja se tuli aivan mahtava iso.

Kommentteissä jo kysytti, että onkos ne Hellapoliisin täytteet, vähän erilaiset, mutta alkuidea on kyllä sieltä kotoisin. Mansikkatäytten tein sellaisen:
Mansikkatäyte:

2,5dl Flora vispiä
100gr maustamatonta tuorejuustoa
1 purkki ranskankerma
4dl valmis tuoremansikkasosetta
sokeria, vaniljasokeria
6 liivattelehteä

Valkoinen vaniljatäyte:

 vaniljatäyttessä käytin nyt taas Virosta kotoisin kondenspiima, aikaisemmin hyydykekakussa käytin kaakaomakusta kondenspiima, nyt sitten kokeilin vaniljamakua. Oli todella hyvää.

Eli purkki itse on sellainen:
753065.jpg

Virosta löytyy sitä kyllä kaikista ruokatarviken liikkeistä. Lapsena sai sitä ihan lusikalla syötyä, nyt on ihan äklyä makea, mutta lapset varma tykkää..
Lisäksi kondenspiimalle laitoin vielä sulatettua valkosuklaata ja limesuklaata, ja 5 liivattelehteä.