Hommasin itselleni Tupperilta uuden kipon ja sitten teki kovasti mieli kokeilla hyytelökakkua. Niin sitten päätin tämän kesän Juhannuskakuksi valkosuklaatäytteisen mansikakakun.

VALKOSUKLAA MANSIKKAKAKKU

Pohja 4 kanamunan kääretortunpohja.

Täyte:

  • 5 dl vispikerma
  • 2dl maitorahka
  • puolikas levy valkosuklaata (pandan 130gr)
  • 1tlk lasten mangososetta
  • 2dl ihana mansikka/raparperi jogurttia
  • 7 liivateelehteä
  • sokeria, vanilliinisokeria

Päälle koristeeksi ensimmäiset mansikat pellolta, lapset olivat vieressä kovin ahkeria napsimaan mansikoita suuhuun, niin onneksi muutamia sain pelastettua ja laitetttu kakun päällekin Sitten vielä mansikkamehusta kiille marjojen päälle.

Ihan kohta ruvetaan kahvin kanssa nauttimaan tätä kakkua, sitten osaan kertoa, että oliko maku hyvää? Ja ehkä muistasin otta yhdestä palastakin kuvan....se sitten myöhemmin....

Edit: kakkupalasta muistin otta kuva ja jopa onnistuneesti.

 

             OIKEIN MUKAVAA, HAUSKAA, AURINKOISTA JA HERKULLISTA JUHANNUSTA KAIKILLE!