Jo perjantaina viedettiin esikoisen nimppareita, mutta nyt vasta saan tämän kakun tänne. Mutta eiköhän sitä sanotta, että parempi myöhään, kun ei milloinkaan.:)

Yritin sitten taas, no toista kertaa elämässä jotain maalata kakulle. Kyllä voin sanoa, että  oppimista vielä riittaa ja neuvoja tarvisin, mutta lopputulos oli aika kiva, ainaskin omasta mielestä ja myös vieraat olivat tyytyväisiä.

2034789.jpg

Kakku katsoessa tulee kyllä väkisinkin ajatus, että taitaa olla tekijällä kovasti tytön värit silmien edessä, mutta tähän vain kävi hyvin punainen väri ja tulivat paljot nimpparivieraat meille ensimmäistä kertaa neitivauvaa katsomaan. Nooh seli,seli....
Tytönvärit pyörii tosiaan kokon ajan silmien edessä, kun tämä mamma on kaupassa ihan sekaisin tyttöjen ihanneista vaatteista, kyllä rahaa menee.....
Kakun täytteen löysin Kinuskikissan sivultani ja tätäkin kehutti aika paljon, itse tunsin, että oli aika imelä, jossain blogissa luin, että se LemonCurd tahna on aika makeaa, kannattaa laita varovaisesti sokeria, kyllä laitonkinkin kermaan sitä aika vähän, mutta silti kaipasi mielestäni jotain muuta marja, kun mansikka, joskus vois kokeilla jollain muulla täytteellä yhdistä sitä lemon juttuja. Mutta iso kiitos kinuskikissalle!Sieltä löytää kyllä muitakin kivoja täytteitä, seka ohjeita.

2037039.jpg

Mutta pieni nimpparisankari oli tyytyväinen kakkuun ja söi jopa ison palaisenkin, jospa se on jo äidille hyvää palaute kakusta:)