Tässä taas lapsuudenmuistoja Virosta. Tämä herkku onnistuu vaan Virosta ostetuilla kekseillä http://www.kalev.eu/?id=29689&c_tpl=1060&tpl=1058&parent=27032 Tässä olisi sitten linkki, minkälaisia minä tässä kakussa käytin ja joku, kuka lähtee vaikka matkustamaan Viroon, niin tietää, minkälaisia etsiä kaupasta (en ole ainakaan täällä mistään löytänyt vastavia keksejä). 

Sentapaista kakkua tuli aina tehtyä synttäreille ja mikä parasta, on se, että se onnistuu todella hyvin myös lasten kanssa.

Meidän pikkuisäntä oli ainakin ahkerasti äidin apuna. Täällä kyllä jo kakku valmis ja kohta alkaa herkuttelu kahvin kanssa.

 

 pieni neiti kurkisti vaan pöydän äärellä, että mitä saisi oikein alas vetää:)

Tässä valmis kakku.

KEKSIKAKKU /KÜPSISETORT

2,5 pkt sitruunamakuisia keksejä

Kostutus vaniljamaidolla

Keksien väliin laitoin täytteeksi: maitorahka+vispikerma+sokeria; mansikkahilloa; puolukka-kurptsahilloa.

Keksejä on aika paljon erilaisia makuja ja ainakin tiedän, että tosi hyvää tulee myös kaakaokekseistä, mihin väliin laitettaan kermaviilia+sokeria. Näitä versioita on todella erilaisia, mutta kaikki ovat tosi herkullisia ja lastenmieleisiä.

 

Koristeeksi mandariinia; vadelmia; suklaamuruisia. Tuhti on kyllä kakku, mutta vähän sitä saa herkutellakin;) Suosittelen kokeilemaan, jos saa käsiin näitä keksejä.