Oltiin jo pari viikkoa sitten juhlimassa 50 veetä ja siellä oli tarjoilla sentapainen hyydykekakku, niin siitä tuli iso halu kokeilla itsekin sellaista kakkua, kun se makuyhdistelmä oli taivaallisen hyvää. Minä kehittelin tämän kakun täytteen täysin omasta päästä ja vaikka itse kehunkin, niin täyttyy sanoa, että olipa todella herkullista.

Aina sitä virheistä opitaan ja niin yritän muista seuraavalla kerralla, kun käytän tätä Tupperwaren special vuoka. Eli siinä on kansi tai pohjalevy ja sitten reuna erikseen, minä onneton mättisin vaan sen keksipohjan suoraan siihen vuuan pohjalevylle, enkä laittanut mitään paperia siihen alle, niin en voinut valmis kakkua mitenkään siirtä muualle tarjoiluvadille ja niin siitä oli tosi hankaalla leikatta palasia ja niin en voinut yhtään kunnon kuva otta yhdestä palasta, mikä tietenkin harmitti kovasti, mutta onneksi makua se ei kyllä haitannut.

Tämä vuoka on aika iso, niin on sitten täyteaineksiakin aika reiluusti.

KARPALO-MANGOKAKKU

Pohja:

  • 1 pkt Rainbow suklaatäytekeksejä
  • 150gr margariinia

Täyte:

  • 2x 2,5dl vispikermaa
  • 2x perinteinen mango appelsiinijogurttia (olisko á 150gr per purkki)
  • 4x mangopilttiä
  • 2prk mangosäilyke purkkia (isot säilykepurkit)
  • sokeria,vanilliinisokeria
  • 10 liivateelehteä

Kiille:

  • 1l karpalohyytelöä (omatekoista)
  • 4 liivateelehteä

Täyte oli kyllä tosissa mielyttävää ja pehmoinen. Seuraavalla kerralla haluan lisätä täytteen tuorejuustoa tai maitorahka ja kiilleksi vadelmia ja karpalomehua. Mutta mango ja karpalo on kyllä mainio yhdistelmä!

Tässä täyte

Tässä jo kiillekin päällä

Tässä reuna otettu pois

Ja tässä kakku sisältä (anteeksi kuvalaatua ja vähän jo sottaisesta kakusta, mutta haluan kuitenkin laittaa tämän kuvan, sitten näkee, miten nätti kakku siitä tulee:)