Nyt on taas täällä ollut aika hiljaista, en vaan yksinkertaisesti jaksaa, kyllä olen ahkerasti leiponnut, mutten saa näitä juttuja tänne ylös laitettua.
Viikonlopulla juhlittiin miehensa synttäreitä, sain mielestäni aika paljon tarjottava aikaiseksi, vaikka mahaa jää jo tielle ja jaloilla seisominenkin väsyttää ja kaiken pahin on se, etten voi syödä mitään makea :(
Sokeriarvot ovat koholla ja nyt pitää oikein katsoa, mitä suuhunsa laitan eli 100% EI makealle. Ihme kyllä, pystyn kuitenkin leipomaan, vaikken itse voi osallistua syömisiin......

Tässä sitten pari kuvaa pöydästä, en muistanut tietenkin erikseen kakuista kuvaa ottaa, niin sitten vaan sellaiset yleiset kuvat tarjottavasta.

Takana kinkku-voileipäkakku; edessä vasemmalla toffee/mustaherukka täytekakku; oikealla kalakakku

1914025.jpg

Takana sacherkakku; edessä kanelipulla ja mustikkapulla; oikealla päivänsankarin keksintö????

1914022.jpg

T'ässä sitten lähikuvaa päivänsankarin keksimästä boolista. Kannen alta löytyy vodka/melonibooli, aika mielenkiintoinen ja kehuivat hyväksi:)

1914035.jpg


Sitten meillä on vielä 20 työntekijä Ukrainasta, heidän joukossa on täällä jo kolmas kesää rahaa hankkimassa leipuri/kondiittori. He tekivät lahjaksi isännälle todella upean korikakun, mutta kukaan meistä ei pystynyt tätä syömään, kun se sisälti pelkkä voita ja ei suolatonta, vaan sitä vähäsuolaista voita. Mutta ulkonäky vei kyllä jalat alta, että kyllä on Ukrainassakin taitavia ihmisiä:)

1914028.jpg

Lähikuva vielä ruusuista. Ruustkin olivat siitä voikreemista.

1914031.jpg

Jos jaksan, niin tulee myös ohjeita jossain vaiheessa.