Tämän kakun idean kopioin Ullanunelma sivuilta.

631708.jpg
Pieniä muutoksia tein vaan mansikkamoussen täytteessä. En laittanut tuoreita, eikä pakastemansikoita, vaan laitoin omatekoista mansikkahilloa, sekä kaupan mansikkamarmeladia, vielä parempi tulisi varmaankin oikeista kesämansikoista, mutta en uskaltanut vaan tehdä pakastemansikoista, kun en tiennyt, miten kauan pysyy sitten kakku tuoreena? Sen takia käytin hilloa, sekä marmeladia ja lisäsin seokseen vielä vajaa 1dl mansikkalikööriä, mutta ei sitä kyllä huomannut.....Mutta kakku meni samaan paikkaan, mihin edellinen vadelma-suklaakakkukin ja myös tämä kakku sai kehua, olin itsekin siitä kakusta vähän niinkuin ylpeä (minä, kuka aina on todella itsekriittinen ihiminen), kun onnisttui pursotus siis ihan mielettömän hyvin (tässä toivoisin, että ne pahantuuliset ammattiihimiset eivät lukisi tätä:)), en tietää, johtuuko se siitä, että lainasin naapurilta Tupperwaren pursottimen, mutta ne onnistui ja elämässä ekä kertaa tein koripursotusta ja se ei ollut ollenkaan vaikea, kädet kyllä tärisesit aika lailla, mutta onneksi ei huomaa sitä hirveästi kakun päällä. Ainakin itse olen tyytyväinen ja juhlavieraat kanssa utelsivat, että mikä täyte jne.Ihanaa!Tästä se lähtee.......
KAIKILLE JUHLIAILLE OIKEIN PALJON ONNEA VIELÄ KERRAN!!!!!!