Todella helppo ja hyvää raparperipiirakka, jos vaikka vieraat ovat 5 min kuluttua oven takana, niin tämä kakku pelastaa tilanteen:)
Anteeksi kuvan laatua, mutta saa siitä onneksi jonkulaisen kuvan.
PUOLEN TUNNIN RAPARPERIPIIRAKKA
Taikina:
- 4 kanamuna
- 2dl sokeria
- 3dl vehnäjauhoja
- 1tl leivinajauhetta
- (1-2tl kanelia)
- 400gr raparperia
Vatkaa kanamunat sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet (jos haluat, niin voit lisätä kanelia) siiivilän läpi taikinaan ja sekoita tasaiseksi varovaisesti. Lisää raparperipalaset. Laita taikina pienelle uuninpellille (25*35cm) leivinpaperin päälle .Paista 200 asteeseessa uunissa n.20 min. Ennen tarjoilua ripottele päälle tomusokeria.
Ensin ajattelin, että riittäkö se 2dl sokeria raparperille, mutta kun reiluusti laitta tomusokeria, niin oli hyvä, ei liian hapanmakuinen. Todella helppo ja nopsa piirakka! SUOSITTELEN!
Kommentit