tiistai, 5. kesäkuu 2007
Kuningatar-Charlottekakku
Laitoin pyörean muotoisen kulhoon pohjalle, sekä reunoille tuorekelmun, sitten kelmun päälle ja reunoille laitoin kaupasta ostettu Kuningatar-kääretortunviipaleet. valmista täyte.
Täyte:
2,5dl vispikerma
250gr maitorahka
Kuningatar hilloa, n.puoli purkki
puolikas rasia Marja Puree mustikkasoseetta (en ole varmaa, löytyykö jo kaupasta, sain suoraan tuottajalta Pakkasmarjasta)
n.2dl pakaste vadelmia (sulatin hieman enne täytteen laittamista)
sokeria, vaniljasokeria
7 liivateelehteä
Laita liivatteet runsaan kylmään vedeen turpomaan.
Vaahdota vispikerma sokereiden kanssa, lisää maitorahka, hillo,mustikkasose, vadelmat. Liuota liivatteet pienessä kiehuvassa vesitilkassa ja anna hetki jäähtyä, laita sitten varovaisesti täytteen, koko ajan sekoittaen.Lisää täyte kääretortunviipaleiden päälle.Anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia tai yön yli. Sitten kumoa kakku tarjoulastialle ja nautiskele kahvin kera.
Tämä on tosissa hyvää raikas ja helppotekoinen ja näyttävännäköinen kakku ja makuja saa muuttaa vaikka ostamalla erilaisia valmis kääretorttuja.Suosittelen!!!!!
Tällaiseltä se näytti sisältä!
Kommentit