Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi laittaa tänne ylös meidän pikkuneidin 3vee Prinsessajuhlat. Aika menee vaan vauhdilla, synttäritkin jo viedetty pari viikkoa sitten, mutta nyt päätin laittaa edes kuvat.

Stella-prinsessa  3 vee :)

Tällaiset kutsut lähetettiin

Synttäriaamulla

Lahja meidän perheltä

Koristelujuttuja (jos joku saa siitä vaikka jotain vinkkejä,ainakin itse etsisin netistä kivoja juttuja). Kuvasta ei saa niin selkeä jälkeä, mutta aika prinsessamainen oli kaikkialla ja vaaleanpunaista tietenkin yllinkyllin:)

Pikku Prinsessa juhlapöydän edessä

makea puoli pöydästä/ vasemmalla booli (hellapoliisilta), edessä vadelma muroleivokset (elämä makeaksi blogista), itse pursotin koristeeksi vielä vaaleanpunaiseksi värjätty vispikerma), piparimekot, takana toffeesuklaapalat (elämä makeaksi), takana karkkeja, keksejä ja kivan idean löysin ja ehdottomasti sen tyylisen juhlan sopiva pöytäkoriste oli vaahtokarkkeja coctailtikkujen avulla styroksikartiossa, edessä mun mestariteos Prinsessakakku (postaus siitä tulee hiukan myöhemmin)

edessä viinirypäleet ja tuoreet suoraan pellosta syysvatut (todella hyvät), kesäillan kinkkupiirakka (elämä makeaksi), takana pikkuiset nakkipiilot

kynttiläpuhallushetki

Jokainen juhlavieras sai pienen prinsessapussukan tästä ruusupuusta

Onnellinen Prinsessa lahjojen kanssa

Kivat olivat synttärit ja pikkuneiti jo 3 vee, apua, miten nopsa aika lentää......