Blogini 1 vuotias kunniaksi tein myös kakun, täällä kerta en tehnyt täytekakkua, vaan hyydykekakun.
Kakun tein periaattella, että kaikki kakkuun, mikä kaapista köytyy, sitten synyti sellainen kakku.
TURKINPIPPURIKAKKU
Pohja:
- puoli pakettia Rainbow tumma suklaa täytekeksejä
- minulla ei ollut näin paljon keksejä, niin lisäsin Daim muruja kaveriksi
- n.75g margariinia
- 2x 2,5dl vispikermaa
- 1 tlk maitorahka
- 2 x Paula täplikkäät vanukkaa
- n.1dl turkinpippurirouhetta
- n.1dl Daim murusia
- pieni tippaa kahvia
- sokeria
- 5 liivateelehteä
Tässä vielä kuva täytteestä.
Eilen, kun tein kakkua, niin maistoin ja tuntui, että jotain puuttuu täytteestä, sitten uskalsin laittaa täytteen turkinpippuria, ei se määrä silloin vielä lakritsan makua tuonut, mutta kun se oli ollut jääkaapissa yön yli, niin maut olivat päässyt sopivasti esiin ja uskomattoman hyvältä maistui se turkinpippurirouhe kakun täytteessä, uskallan sitten toisen kerrankin laittaa sitä johonkin täytteeseen ja suosittelen myös kaikille!
Kommentit