Tämän herkullisen ohjeen nappasin sitruunamarenkilta.Kiitos ihanasta ohjeesta.
Ohje siis kopioitu suoraan sivulta.
Suklaamurukakku
250 g rasvaa
250 g sokeria
4 kpl munia
250 g vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
1/2 levy talussuklaata rouheena
Vaahdota rasva + sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
Lisää munia ja keskenään sekoitetuja kuivia aineksia vuorotellen -> tasainen taikina
Yhdistä kakkutaikinaan suklaarouhe ja sekoita sekaisin
Kaada taikina voideltuun (ja korppujauhotettuun) kakkuvuokaan.
Paista kakku alimmalla tasolla ritilän päällä + 150 -170 C noin tunnin verran, kokeile kakun kypsyys tikulla.
Minä koristelin kakun marsipaanikukilla ja sulasuklaalla.
Herkullinen , suosittelen kokeilemaan.
Kommentit