Ostin torilta kirsikoita, mitä kehutti todella maukkaaksi ja makeaksi?????no ei ainakin minun suussa näin maistunut. Sitten päätin tehdä kirsikoista piirakan, ei ne kyllä sielläkään kovin maukkaita ollut, mutta sain käyttä ainakin oma lemppariohjetta, missä yhdeksi pohjaaineeksi on Virossa tunnettu "JUUBELI TORDIPULBER" (en ole kokeillut itse, mutta täälät voi löytyä hyvinkin samanlaista kakkujauhoja, kun muffinsienpulverit, pitää joskus kokeilla) , kuka haluaa nähdä, minkälainen paketti on, niin täältä se löytyy. Kyllä kannattaa Virosta osta se mukaan, lisäksi on vielä samassa sarjassa erilaisia mielenkiintoisia paketteja, en ole itsekään kaikkia käyttänyt, voin sitten jakaa hyviä ohjeita:) Yksi tulee tästä.

1687073.jpg

       RAHKA-KIRSIKKAPIIRAKKA

  • 2pkt maitorahka
  • 2 munaa
  • 1pkt kermaviilia
  • 100gr voita
  • kirsikoita (käy mainiosti esim.omenat tai muut marjat)
  • 1pkt Juubeli tordipulbrit
Sekoita rahka, munat ja kermaviili. Laita puoli rahkaseoksesta uuninpellin (ei kovin isolle) pohjalle leivinpaperin päälle.Rahkalle ripottele n.1cm kerros tordipulbrit, suoraan paketista Sitten lisää marjat. Sitten taas rahkaseos ja viimeiseksi kerrokseski tulee tordipulber. Sitten leikkaa kylmästä voista voiviipaleet tordipulbrin päälle.
Paista 180-200 asteeseessa uunissa n.45 min. Katso, että voi sulaa tasaisesti taikinaan, jos johonkin jää näkyville tordipulbrit, niin lisää vielä voita.

NB!Tämän piirakan "vitsi" on se, että se ei ole mikään  nätinnäköinen, mutta se MAKU, se vie kieleen mennessä......Nammmmmmmmmmmm!