Tänään viedettiin meidän lapsen rakkaan kummitädin synttäreitä. Halusin tehdä hänelle lahjan lisäksi myös kakun, kun hän on niin ihanaa ihminen.
Mietin, että mikä voisi olla kakun nimeksi, kun täytteeksi tuli montaa eri makua.
732188.jpg
Itsekriittinen ihminen, niin, kun olen, olin lopputulokseen aika tyytyväinen, siis tarkoitan just koristelua, kun se on minulla vielä aika vaatimaton.Täällä kerralla tuli aika kiva.
Pohja:
Pakkasesta löytyi kaakaokääretortun palaisia, mistä sitten koosin pohjan.
Kostutus:
Light Päärynäsiiderijuoma

Täyte:
mansikkaviipaleet
2,5 dl Flora vanilla
200gr Pirkka appelsiinituorejuustoa
puoli rasia appelsiinimarmeladia
valko/ ja tumma suklaata, n.3 rivia kumpakaan
vähän sokeria
4 liivatteelehteä

Koristelu:
Reunoissa 2pkt Lidl keksejä (Tosi kivannäköisiä ja olivat hyvän makuisiakin)
vispikerma
tuoreita mansikoita
yksi ukrainalainen karkki :)
lidl capuccinon suklaatikkuja

Laita liivatteet kylmän vedeen likomaan. Vispaa vaniljakastike,lisää sokeria, lisää tuorejuusto ja marmeladi, sulata varovaisesti molemmat suklaat ja  lisää seokseen. Kiehauta tippa mansikkamehua kattilassa ja lisää puristetut liivatteet joukkoon, koko ajan sekoittaen, anna hetki jäähtyä ja sitten lisää varovaisesti seokseen, taas sekoittaen täytettä. Kostuta pohja siiderilla, asettele vieri vierekkään mansikkaviipaleet pohjalle.Lisää täyte viipaleiden päälle.

Maku oli todella hyvää, ehkä toisen kerran, jos tekisin samanlaista kakkua, en kostuttais siiderilla tai sitten en laittaisi mansikoida pohjalle, mielestäni tää makuyhdistelmä minua vähän häiritti, mutta se voi olla myös, että jos maistaisin kakkua vastaa huomenna, sitten ois maku ihan erilainen, toivottavasti parempi???Pitää tutkia sankarilta.