Tuntuu, että meillä juhlittaan vaan pyöreitä vuosia täälläpäin. Joo, yksi pitkäaikainen todella mukavaa työmies Ukrainasta täytti torstaina 40. Kysyin, että, minkämakuista kakkua hän halusi synttäreille? No ei sieltä saanut aluksi mitään tietoja, kun vaan, ettei tarvitse ja .......mutta kuitenkin en antanut periksi ja silloin itse mainostin, että ehkä suklaakakkua, no sitten tulikin yllätävän nopsa vastaus, että joo joo, kyllä suklaa olisi hyvääNo se tieto ainakin helpotti minua. Sitten rupesin taas kakuntekoon, ehehh. Ohjeen nappasin taas kerran kinuskikissalta.

SUKLAAKAKKU

Pohja 7 kanamunasta

Täyte:

  • 2,5dl vispikermaa + edellisesta kakusta jäänyt tumma suklaatäytettä eli yhdessä tulee kermaa n.4dl
  • 200gr vanilja tuorejuustoa
  • 1 prk lemon curd tahna

Pohjat kostutin vaniljamaidolla.(vasta myöhemmin ajattelin, että olisin voinut kostuta myös maitokahvilla).

Pursotuskerman värjäsin kaakaojauheella ja ruskealla pastavärillä. Kakun ympärille laitoin lidl:istä ostettuja vohvelirullia.

Kakun päälle laitoin suklaakuorruten, se ei jostain syystä onnistunut, pohja jäi näkyville, mutta onneksi ei kukaan katsonut sitä noin kriittisellä silmällä, kun vaan minä itse.

Kakku oli  sankarin mielestä tosi tosi hyvää ja no sitä sain kyllä itsekin maistaa ja voin sanoa, että kuka tykkää suklaasta, niin ainakin kerran elämässä pitäisi semmoinen kakku tehdä, todella suklainen ja suussasulava täyte.