tein sellaisen levykakun.tein kolme kääretortunpohja.täytteeksi laitoin mustikkamoussea ja valkosuklaamoussea (ohje löytyy ullanunelmasta), kostutin sokerivedellä.kakun päälle tein kinuskikastiken, mutta no en tiedä, ei onnistuu mitenkään.tein just näin, kun ohjeessa oli sanottu, mutta minun kastike kiehui hiljalleen reilu puoli tuntia, mutta silti se ei ollut tarpeeksi paksu eikä sellainen kiiltävän näköinen.kyllä ma sen kakulle laitoin, mutta en ollut ollenkaan tyytyväinen, maukas se kyllä oli, mutta ei mitenkään oikean kondiittorin tekemä:)jos jollakulla olisi antaa hyviä vinkkejä.....reunoille laitoin pakastemustikoita ja niiten päälle hyytelösokeristä kiille ja reunat pursotin vispikermalla, kirjoituksen tein valkosuklaalla ja no sekin meni vähän pieleen, kun suklaa ei ollut tarpeeksi kuuma.....marsipankukat ostin kaupasta, mitkä olivat ennen kakulle laittamista kivikovija, mutta kakun päällä sitten pehmisivät, se oli yllätys minulle.
597587.jpg597588.jpg