Taas kerran hyydytettu kakku.

768185.jpg


Pohja:

Rainbow täytekeksit
50gr voita

Täyte:

2,5dl vispikerma
2dl kinuskikastiketta
Milletti vaniljakreemia n.1,5dl
1 purkki maitorahka
sokeria
1 pussi Wiener nougat rouhetta
n.1dl Vana Tallinn kermalikööriä
5liivatelehteä
 Murskaa keksit em. monitoimekoneella ja lisää sulatettu voi. Sekoita. Vuoraa tuorekelmulla irtopohjavuoka ja leikka pohjalle pyöreamallinen leivinpaperi palanen. Laita keksiseos pohjalle. Tee täyte.
Laita liivatteet kylmään vedeen likomaan. Vatkaa vispikermaa ja vatkaa toisessa kulhossa vaniljakreemijauhen joukkoon kylmä vesi, vatkaa sitä n.3minuttia, jätä seisomaan n.5 minuuttiksi. Sitten lisää vatkattule vispikermaalle kakki muut aineet, paitsi liivatteet. sekoita täytteen joukkoon nyt vaniljakreemi.Sitten laita kiehumaan tippa vettä, purista sinne liivatteet, sekoita ja anna hetki jäähtyä. Sitten lisää sulanneet liivatteet täytteen, koko ajan sekoittaen. Laita täyte keksipohjan päälle ja asettele jääkaappiin yön yli seisomaan. Koristele mielesi mukaan.
768187.jpg


Kakku on todella hyvää.Minä, kun olen sellainen, että en hirveästi välittää mitään pähkinäjutuista kakun sisällä, siis täällä ne wiener nougat muruset ovat siis ihan mielettömän hyviä ja sopii mainiosti kinuskikastiken maun kanssa. Nami-nami!!!!