Lauantaina  vietettiin iltaa meidän rakkaiden ystäveiden parissa. Oli ihanaa iltaa!!!!!!Kiitos YSTÄVÄT!!!!
Tarjottavaksi tein jotain suolaista ja tietysti jotain makea.

Makeaksi tarjottavaksi ajattelin tehdä taas täytekakun ja kivan tekoohjen löysin mansikkamäki sivultasi.Kiitos siitä vinkistä, olihan se vähän haastavampi, mutta halusin kokeilla ja olin lopputulokseen aika tyytyväinen.

       885940.jpg
                              
                            SUKLAATOFFEKAKKU
           
         Kakun tekoohjen löysin siis tästä.
    Täytteen tein vaan vähän erilaisen. Täyte sisältää mansikkasosetta, vispikermaa, valkosuklaarouhetta, 6 liivateelehteä, sokeria.

        Tässä kuva, kun laitoin kuorrutuksen

885938.jpg
    Tein kakulle suojaaksi leivinpaperista sellaisen reunaan, ettei suklaa valuisi kakusta alas koristepaperiin päälle. Aika hyvää oli, paperi jäi täysin siistiksi. Ja kuorrutuksen tein Panda toffeesuklaasta, alussa vähän pelotti, että miten käy, kun ei meidän kaupoista löytynyt taas minkännäköisiä suklaatoffeekarkkeja, sitten ostin sellaista toffeesuklaata ja todella hyvin onnistui ja leikkamisen jälkeenkin se kuorrutus oli kakun päällä sellainen pehmeä toffeinen, siis ihanaa.....suosittelen! Lisäsin kahden ja puolen suklaalevyyn vaan n.reilu 1dl kermaa ja kuumensin kattilassa miedolla lämmöllä ja sitten vaan jäähdytin ja sitten kakun päälle. 

885941.jpg

Koristeet vispikermaa (jostain syystä se kermaa läsähti, en ymmärrä, miksi????kun vatkoin, se jäi hyvää notkea, mutta kun rupesin laittamaan pursotinpussi, se olikin jo löysää, ei ollut aikaa edes hermoilla, vaan suoraan pursottamaan, sen takia on jälki myös  ei hyväää! seli, seli.......Lisäksi marsipaanista ruusu ja lehdet (tadaaa-käytin sitä uutta lehden koristelujuttua ja hyvin onnistuivat, jos täälläpään myös karhu opiskelee tanssimaan:).pritsaukset valkosuklaasta.

885945.jpg


Sellainen oli siis kakku sisältä, kuva on taas aika pimeä.höh!mutta ehkä saa jotain selveä......