Haluaisin kysyä vähän neuvoa marsipaaneista. Eli jos teen edellisena päivänä valmis jonkun marsipaanikoristen, niin, miten pitäisi sitä säilyttää, ettei se menee hirveännäköiseksi?Eli tuon esimerkin.
Kakku, mitä tein teille kiitoksesi arvonnassa osallistujaille (katso kuva alhalta), on kuvassa oikein nätti, vaikka itse sanonkin, siis just ne koristeet, mutta kun se oli pöydällä seisonut n.parisen tuntia, sitten ne lehdet olivat aivan kauheita, ihan sulanneet kakun päälle. Joskus aikaisemmin laitoin jääkaappiin kakun jo valmis koristeltuna ja sitten niinkuin sulasivat ne koristeet kakun päälle ja rupesivat inhottavasti kiiltämään.
Siis pitkää juttu, mutta kysymys kuuluu, että missä pitäisi säilyttää marsipaanikoristeita ja miten kauan saa tehdä koristeet valmiiksi, ilman että mitän ikävä tapahtuisi....
Toivottavsti ymmärsitte, mitä tarkoitin ja kiitän kovasti vastauksista jo etukäteen!
Tv.Maasikas