Pohja
4 munaa
1/2 dl sokeria
1dl perunajauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Kostutettu maitokahvilla
Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää sihtaamalla keskenään sekoitetut kuivat aineet.Paista +225 C n. 7 min. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille. Jäähdytä.
Täyte
Blå Blandin tiramisumoussen pakkaus (tee ohjen mukaisesti koko pakkaus).
Lisää moussen sekaan Keiju mokkatuorejuusto-purkki. Minä lisäsin vielä n.1dl Vana Tallinn kermalikööriä (tiedenkin vaan silloin, jos lapset eivät syö niitä), mutta hyvin käy vielä mikä tahansa kahvilikööri. Levitä se kostutetun pohjalevyn päälle ja siirrä kylmään tekeytymään. Leikkaa sitten palasiksi ja koristele. Minä koristelin sulaa suklaalla ja lisäsin marenki jokaiselle palaiselle ja sitten vielä kalve tiramisu-suklaaa muruisia. Tässä kuvassa on vaan puolet leivoksistä eli jos haluat nopeita ja hyviä leivoksia isoille joukulle, sitten ne ovat just ne oikeat.
Kommentit