Tein sitten sellaisen kakun tarjottavaksi vieraille. Ulkonäky on oikein kaunis, mutta laitoin liivattelehtiä liian vähän, ois saanut olla vähän kovempi täyte, mutta onneksi se ei häirinnyt makua, oli herkullinen ja oikein marjainen. Ohje myöhemmin, kun kello jo aika paljon täällä hetkellä....Todellinen pöydän koriste!!!:)
824474.jpg
Kääretorttu on kotoisin kaupasta metsämansikanmakuinen. Ne kaupan kääretortut ei ole kyllä läheskään omantekoisen makua, mutta itse en saa taas ikinä näin kaunista kääretorttua aikaiseksi.Sen takia siis kaupan torttu ja se kyllä tekee asia todella helpoksi, kun on pohja jo valmis.
Täyte:

2,5dl vispikerma
2purkkia valio mansikka rahkavaahtoa (makua ei kyllä huomannut lainkaan)
tuoremansikkasosetta (en mitannut ollenkaan marjoja, mutta laitoin vaan tunteen mukaisesti)
reiluusti vadelmasosetta
mustikkasosetta
sokeria
vaniljasokeria
6liivattelehteä (ois voinut laittaa ainaskin 8kpl)

Vispaa kermaa vaahdoksi sokerin kera ja lisää kaikki muut aineet. Purista jo valmis liotettut liivattelehdet ja laita pieneen kiehuvaan mehutilkkaan, sekoita tasaiseksi, ota liedelta pois ja jäähdytä n.2min. Sitten lisää se täytteen, koko ajan sekoittaen.
Ota pyöreamallinen kulho ja vuoraa se tuorekelmulla, sitten leikka kääretorttu viipaileksi ja asettele oman maun mukaan pohjalle ja reunoille. Sitten kaataa päälle täyte ja jääkaappiin hyydymään, mieluitten yön yli.
Ja on kaunis kakku, vadelmasose antaa todella kauniin väriin kakulle!!!!